Producten

Injectables & Fillers

Woensdagavond 14 oktober is cosmetische arts Babak bij ons aanwezig voor behandelingen en informatie betreft andere behandelingen.

 

Even voorstellen:
Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Tijdens zijn opleiding ging hij bijles geven aan studenten in eerste instantie op zolder en uiteindelijk ontpopte zijn bijbaantje zich tot een echt bedrijf. De Bijlesacademie, een huiswerkinstituut dat nu landelijk 8 vestigingen telt.
Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk 5 jaar geleden in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij werkzaam in meer dan 50 salons en één plastisch chirurgische kliniek. Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij verzorgt onderstaande behandelingen/ingrepen.

 

Huidverjonging
Rimpels & Botox

 
Fillers (Radiesse, Belotero, Glytone) Prijs vanaf 250,-
Deze fillers kunnen gebruikt worden voor het opvullen van uw jukbeen, lippen wangen, traangoten (wallen), neuslippenplooi, rokerslijnen, slapen, mondregio, handen, ellebogen, knieën, neuscorrectie (haviksneus) en oorlellen.
 
Botox (Botox™, Bocouture) Prijs vanaf 100,-
Botox kan gebruikt worden voor het corrigeren van uw frons, voorhoofd, kraaienpoten, wenkbrauwlift, gummy smile (zichtbaar tandvlees tijdens lachen), kin, rimpeltjes bij neus, tandenknarsen, migraine en het overmatig transpireren van uw oksels, handen en voeten.

 

Huidstructuur
Pigment & acne & litteken

 
Peeling (TCA peeling, SkinTech) Prijs vanaf 200,-
Dit is een chemische peeling die uw huidstructuur optimaliseert. Oneffenheden en pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling. Houdt u rekening met een hersteltijd van 1 week.
 
Laser (Alma: Fractional Pixel & Clearlift) Prijs vanaf 500,-
Deze laser schiet heel kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken waardoor de huidtextuur en de stevigheid zichtbaar verbeteren. Houdt u rekening met een hersteltijd van 1 week.
 
Microneedling (Dermapen) Prijs vanaf 250,-
Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens en (zwangerschaps)striae.

 

Huidverstrakking
Contour & Accent

 
Lipolyse (Aqualyx) Prijs vanaf 150,-
Deze vetoplosser doodt vetcellen voorgoed. Het middel wordt lokaal geïnjecteerd en eenmaal afgebroken vetcellen komen niet meer terug. Het is een veilige behandeling en vrijwel pijnloos. Zo kan bijvoorbeeld de onderkin op een doeltreffende manier aangepakt worden. Het vet lost op en de huid trekt strak. Zones o.a. onderkin, benen, buik, armen, rug.
 
Draadjeslift (Silhouette soft) Prijs vanaf 1000,-
De Silhouette Soft behandeling is effectief voor huidverstrakking en huidverjonging. Met behulp van oplosbare draadjes wordt de huid op een prachtige manier gelift. Deze behandeling kan worden ingezet op plekken waar de huid verslapt is zoals de onderkin, hals, wangen, en wenkbrauwen. De behandeling duurt 30-60 min.

 

Haargroei
Voller & meer haar

 
PRP Bloedplaatjes (Regenlab) Prijs 450,- per behandeling
PRP is een behandeling die bestaat uit gefilterd plasma van het afgenomen bloed van uzelf. In dit plasma zitten actieve groeifactoren die regeneratie en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. PRP is een uitstekende behandeling voor mannen en vrouwen waar het haar dunner van wordt en de haargrens terugtrekt. De behandeling duurt 30 min.
 
XL Hair (SkinTech) Prijs 140,- per behandeling
XL Hair is een behandeling die net als PRP ingezet kan worden tegen doffer en dunner haar en haarverlies. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat uw haar dikker en steviger wordt. U heeft tussen de 6 tot 8 behandelingen nodig.

 

Chirurgisch
Op een andere locatie
 
Boven ooglidcorrectie Prijs 895,-
Hangende oogleden belemmeren niet alle en uw zicht, maar het geeft u ook een vermoeid en verouderd uiterlijk. Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat u een open blik krijgt en maakt uw aangezicht frisser en jeugdiger.
 
Onder ooglidcorrectie Prijs 1350,-
Veel mensen hebben last van wallen onder de ogen. Dit kan komen door verslapping van de huid of door plaatselijke vet- of vochtophoping. Door wallen krijgt u een vermoeide blik. De incisie valt vlak onder de wimperrand en laat dus een nauwelijks zichtbaar litteken achter. Een reepje huid wordt weggesneden en uw overtollige vet wordt verwijderd.
 
Haartransplantatie Prijs vanaf 4000,-
Tijdens een haartransplantatie haalt de arts een goed werkend haarzakje weg en transplanteert deze op de kalende plek waar u zich aan stoort. De haarzakjes die getransplanteerd worden komen uit de haarkrans die ongevoelig is voor het ‘kaalmakende hormoon’ (DHT). Hierdoor blijven de haren levenslang groeien.
 
Lipofilling Prijs 3000,-
Tijdens het ouder worden verliest u volume in uw gezicht. Bij een lipofilling behandeling wordt er vet weggehaald op een locatie en het verplaatst naar uw gelaat. Het grote voordeel van deze behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen vet en het effect jarenlang aanhoudt. Het is de ideale techniek voor het teruggeven van volume, maar ook de structuur en souplesse van uw huid verbetert.
 
Liposuctie Prijs vanaf 1500,-
Liposuctie is een behandeling waarbij de lichaamscontouren worden verbeterd. Het teveel aan vet wordt weggehaald. Na de behandeling dient u een elastisch pak 4 weken te dragen. De prijs van liposuctie is afhankelijk van de locatie die u wenst te behandelen.